Kategórie
 
 
 
 
 
 
E-commerce podnikanie

Profesionálny e-shop pripravený na úspech - myslite s vašim novým e-shopom do budúcna

O výhodách vstupu na nové trhy a príležitostiach, ktoré môže priniesť, sme písali v blogu o expanzii. V tomto blogu sa pozrieme bližšie na to, prečo je dôležité vybrať si kvalitného správcu e-shopu a nechať si vytvoriť profesionálny internetový obchod, ktorý bude pripravený na úspech aj v zahraničí. Úspech vášho online podnikania do veľkej miery závisí od kvality e-shopu a skúseností a profesionality jeho správcu.

Rýchle a lacné neznamená dobré a kvalitné…

Dnes existuje veľa možností tvorby e-shopu, ktoré sú rýchlo dostupné a lacné. E-shop si viete vytvoriť buď sami, alebo vám ho za nízku cenu vytvorí jednotlivec / freelancer či malá firma, ktorá je trhu krátko. Tieto riešenia obvykle nie sú vhodné na seriózne a profesionálne podnikanie, tobôž nie pre podnikanie s potenciálom expanzie na nové trhy. Ak si zvolíte túto možnosť, časom môžete naraziť na nedostatočnú podporu a poradenstvo, nemožnosť programovania funkcií na mieru, ktoré budete potrebovať, či zdĺhavé riešenie problémov.

V prípade malých projektov na privyrobenie vám samozrejme môžu takéto riešenia stačiť. Ak to však s podnikaním myslíte vážne alebo už máte čo-to za sebou, mali by ste zvážiť spoluprácu s profesionálmi. Pokiaľ máte kamennú predajňu, prípadne e-shop, ktorý chcete posunúť o pár levelov vyššie, tak stabilný partner s dlhoročnými skúsenosťami je tá správna voľba na ceste za úspechom.
 

Obmedzenia a limity vášho rastu

Skôr či neskôr pravdepodobne narazíte na obmedzenia a limity, ktoré so sebou lacné a rýchle riešenia e-shopov často prinášajú. Keď zistíte, že sa nemáte na koho obrátiť a nie je vám k dispozícii tím skúsených odborníkov, ktorí by vám pomohli a poradili, veci sa začnú veľmi rýchlo komplikovať. Vo svete internetových obchodov sú faktory ako čas, rýchlosť a funkčnosť veľmi dôležité. Každá minúta, kedy váš e-shop nefunguje správne, vás môže stáť nemálo peňazí.

Okrem toho viete naraziť na limity v podobe rôznych vylepšení a úprav na mieru, ktoré nebude možné zrealizovať z dôvodu obmedzených možností daného systému. Rýchle, lacné a jednoduché riešenia sú síce lákavé, ale možnosti úprav sú často veľmi limitované. Takisto každú oblasť musíte riešiť s niekým iným a všetko si musíte menežovať sami, čo vás stojí váš drahocenný čas.

Ak si vyberiete túto cestu, tak to pravdepodobne dopadne tak, že o dizajn a grafiku sa vám bude postarať grafická firma alebo freelancer. Programovanie a úpravy na mieru vám bude realizovať programátor a zrazu riešite aj komunikáciu s programátormi, ktorá nie je vždy úplne jednoduchá, pokiaľ nemáte aspoň základné znalosti z IT, chyby sa môžu stať bežnou rutinou... O marketing, reklamu a kampane by sa mala starať tiež samostatná firma - marketingová agentúra. Všetko sa môže začať komplikovať, neviete, kam skôr skočiť, čo skôr riešiť, stávate sa projektovým menežérom vlastného e-shopu a neostáva vám čas na rozvoj e-shopu, zlepšovanie služieb či starostlivosť o zákazníkov…



Venujte sa biznisu - my sa postaráme o váš e-shop

Všeobecné e-commerce poradenstvo, sledovanie inovácií zo sveta e-shopov, návrhy na vylepšenia, nové funkcie a trendy a všetky vyššie spomenuté oblasti raz budete musieť na niekoho delegovať. Samozrejme, pokiaľ sa teda neplánujete stať odborníkom na IT, marketing, grafiku, programovanie, atď.

Na správu a rozvoj internetového obchodu je najlepšie nájsť stabilnú väčšiu firmu, ktorá má dlhoročné skúsenosti a pokryje všetky vyššie spomenuté oblasti. CREATIVE sites práve preto ponúka komplexné služby pod jednou strechou. Naším cieľom je zabezpečiť vám slobodu, aby ste mali voľné ruky a mohli váš biznis rozvíjať, zatiaľ čo my sa staráme, aby váš e-shop fungoval bezpečne a rýchlo 24/7.

Váš e-shop je to najdôležitejšie, čo v online podnikaní máte. Neriskujte úspech a zverte ho do rúk profesionálnej a stabilnej firme. Máme 50-členný tím skúsených odborníkov na jednotlivé oblasti a dlhoročné skúsenosti zo sveta e-shopov. Zistite viac, prečo si vybrať e-shop od CREATIVE sites?

Myslite do budúcna a buďte pripravení na úspech

Myslite s vaším podnikaním do budúcna hneď od začiatku. Časom začnete rásť a budete potrebovať zlepšovať váš e-shop a upravovať ho na mieru. Viac funkcií na podporu predaja a zákazníckeho servisu, automatizácia procesov a vybavovania objednávok - to všetko bude časom nutné, aby ste mohli rásť stále viac a prípadne aj expandovať na nové trhy. Investujte do profesionálneho e-shopu hneď od začiatku, aby ste neskôr boli pripravení na rast a expanziu bez limitov či obmedzení. Sme profesionálmi vo svete e-shopov už viac ako 17 rokov a všetky cenné nadobudnuté skúsenosti prinášame našim klientom.




Neriskujte - stavte na istotu

Dôležitá bude aj odbornosť a skúsenosti, ktoré dodávatelia týchto služieb a samotného e-shopu budú schopní ponúknuť. Podstatný je taktiež systém, na ktorom bude váš obchod vytvorený. Tu sa často môžu objaviť ďalšie limity a obmedzenia spojené s “krabicovými” riešeniami alebo malými firmami, ktoré sú na trhu len pár rokov.

Bezpečnosť, rýchlosť, kvalita serverov, zálohovanie e-shopu, prepojenie s informačným systémom, inovácie alebo kvalitné jazykové mutácie s plnou podporou pre SEO. Rôzne funkcie, možnosti programovania na mieru či zdieľaného vývoja. Automatizácia, prepojenie s API, odborné poradenstvo a zákaznícka podpora v podobe vlastného helpdesku alebo VIP balíkov pre náročných klientov.

To všetko sú veci, ktoré budú mať výrazný vplyv na váš úspech vo svete online podnikania a na kvalitu samotného e-shopu. Keď k tomu ešte pripočítame veľkosť firmy, históriu, odbornosť, skúsenosti a komplexné služby pod jednou strechou, tak získavame kvalitu, profesionalitu, no hlavne stabilitu a spoľahlivosť.

Toto všetko vám a vášmu online podnikaniu môže výrazne pomôcť k úspechu a získaniu veľkej konkurenčnej výhody. U nás v CREATIVE sites tieto služby nájdete pod jednou strechou. Náš vlastný e-shop systém CREATIVE shop ponúka neobmedzené možnosti rastu.
 

CREATIVE sites: Stabilita, skúsenosti a profesionalita

Svet online podnikania spája rôzne oblasti, špecifické a odborné nástroje, ktoré pomáhajú k úspechu vášho e-shopu. Je dobré mať spoľahlivého partnera, ktorý má skúsenosti, veľký tím odborníkov a už dlhé roky prináša kvalitu, profesionalitu a stabilitu.

Už viac ako 17 rokov tvoríme profesionálne e-shopy pripravené na úspech aj na zahraničných trhoch. Vytvorili sme viac ako 1600 internetových obchodov, máme 50-členný tím odborníkov a ponúkame komplexné služby pod jednou strechou. Od programovania na mieru, poradenstva, UX / UI dizajnu, online marketingu cez vlastný helpdesk tím až po VIP balíky pre náročných klientov.

Váš e-shop je to najdôležitejšie, čo v online podnikaní máte. Neriskujte - stavte na istotu s CREATIVE sites. Pozrite si naše úspešné case studies.

 

 

Ešte Nemám e-shop

ako založiť e-shop

Mám e-shop

Ako vylepšiť e-shop

Ako ZVÝŠIŤ predaje

online marketing

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia