Kategórie
 
 
 
 
 
 
E-commerce podnikanie

Webinár: Koniec drobným, začiatok doby zaokrúhľovania

Viete, ako sa budú zaokrúhľovať ceny tovarov a služieb po 01. 07. 2022? Prezradíme vám, ako sme pripravili e-shopové riešenia na legislatívnu novinku z oblasti hotovostných platieb. 

Pýtate sa, prečo by vás to malo zaujímať? Pretože ak máte vo svojom e-shope možnosť platby hotovosťou (dobierka, kamenná predajňa, výdajné miesto), tak tento webinár je určený práve pre vás a my vám pomôžeme byť pripravení!

Chcem si rezervovať miesto

Poznáte to. Často nás otravujú a zväčša ich nechceme ani vložiť späť do peňaženky. Áno, reč je o 1 a 2 centových minciach, ktoré podľa prieskumov Eurobarometra otravujú až 88% obyvateľov Slovenska.

Od 01.07. 2022 vstúpi do platnosti legislatívna zmena definujúca, ako správne zaokrúhľovať ceny tovarov a služieb v hotovostnom platobnom styku. Spoločne s našimi kolegami sme pre vás pripravili prehľad zmien, ktoré sa týkajú nie len CREATIVE sites e-shop riešení, ale aký môže byť celkový dopad na váš e-shop

Pýtate sa, prečo je to pre váš e-shop dôležité? Dopad to má na hotovostné platby. V prípade, ak odpoviete na niektorú z týchto otázok ÁNO, tak náš webinár je určený práve pre vás!  Máte vo svojom e-shope možnosť:

  1. platby hotovosťou na dobierku 
  2. platby hotovosťou na odbernom mieste 
  3. platby hotovosťou v kamennej predajni

Čo sa stane po 01.07.2022?

Budeme po 01.07. 2022 prijímať 1 a 2 centové mince? Ako budeme zaokrúhľovať platby v hotovosti? Čo v prípade vrátenia tovaru alebo pri platbe za vernostné body? Na všetky vaše otázky vám zodpovieme počas odborného exkluzívneho webinára od CREATIVE sites. 

Zmeny v zaokrúhľovaní si ukážeme na praktických ukážkach a na záver webinára môžeme spoločne prejsť vaše otázky k téme pripravenosti e-shopov a viac. 

Zarezervujte si svoje miesto ešte dnes!

 

Chcem si rezervovať miesto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia