Kategórie
 
 
 
 
 
 
E-commerce podnikanie

CREATIVE summit sa koná v novom termíne

Aj tento rok sa koná najväčšia e-shop konferencia na Slovensku - CREATIVE summit. Tretí ročník úspešného podujatia bude výnimočný nielen obsahom, ale i formou - presúva sa totiž do online prostredia. Prednášky profesionálov z oblasti e-commerce si tak budete môcť vychutnať z ľubovoľného miesta na svete, kde chytíte net. Organizátorom a odborným garantom konferencie je práve CREATIVE sites.

Jedna nečakaná zmena v organizácii CREATIVE summitu predsa nastala: konferencia sa presunula z pôvodného termínu 11.9. na 18.9.2020. Príčinou preloženia summitu na neskorší dátum je kolízia termínov s dodávateľom techniky. Podľa vyjadrenia organizátora ide o firmu dlhodobo spolupracujúcu pri organizovaní konferencie, a keďže si v CREATIVE sites dlhoročné partnerstvá nanajvýš ceníme, rozhodli sme neprerušovať tradíciu a nehľadať nového dodávateľa. Veríme, že sme vám zmenou termínu podujatia nespôsobili komplikácie. Keďže ide o online konferenciu, program môžete zhliadnuť odkiaľkoľvek. A to nie je všetko: po zakúpení lístka získate prístup k prednáškam už navždy, a tak si k nim môžete sadnúť i mimo avizovaného dátumu. 

Čo vás počas CREATIVE summitu čaká? V skratke - deň nabitý odbornými prednáškami pod taktovkou profesionálov z rôznych disciplín e-commerce. Môžete sa tešiť na online lekcie z oblastí ako optimalizácia PPC kampaní, problematika cenových vyhľadávačov, ako vypracovať kvalitný brand pre váš e-shop, a mnoho iných. A predovšetkým - ide o výsostne odborné poznatky bez komerčných rečí navyše. Prednášky majú interaktívnu formu: pomocou známej aplikácie Slido môžete prednášajúcim zadávať otázky a zistiťovať tak konkrétne informácie, ktoré by ste sa radi dozvedeli.

Na summite vás úvodnou prednáškou privíta náš COO Ivan Cingel. Kompletný program tretieho ročníka konferencie nájdete na tomto linku. 

Nepremeškajte jedinečnú príležitosť zúčastniť sa našej online konferencie a zaobstarajte si vstupenku už dnes. A aby sme vás ešte viac namotivovali - z účastníkov konferencie vyžrebujeme jedného výhercu, ktorý vyhrá polhodinovú odbornú konzultáciu s ľubovoľným spíkrom. Neváhajte pridlho :)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia